Značenje Hyperlink
Što Hyperlink znači? Ovdje možete pronaći 6 značenja riječi Hyperlink Također, možete i sami dodati definiciju riječi Hyperlink

1

4   2

Hyperlink


hiperlink - Na stranicama World Wide Weba, hiperlinkovi su bojom (ili drugaèije) oznaèeni tekstovi ili slike koje kada se izaberu (obièno klikom mi¹a) slijede otvaraju druge stranice. Hiperlinkovi se takoðer mogu koristiti za automatsko skidanje datoteka, zvukova i video zapisa.
Izvor: carnet.hr

2

0   1

Hyperlink


programska veza, poveznicaI
Izvor: profitiraj.hr

3

0   1

Hyperlink


hiperlink
Izvor: datoteka.com

4

0   1

Hyperlink


Danas je uobièajeno reæi kratko "link". Pošto je link u nekom tekstu bio jedini razlog zašto takav tekst nazivamo hypertext, radi isticanja te povezanosti, dobio je link takoðer dodatak "hyper" i postao "hyperlink". Danas se uglavnom koristi naziv "link", pogotovo u svakodnevnom govoru.
Izvor: e92.hr

5

0   2

Hyperlink


Spojnica na web-stranici koja omoguæava da se klikom na nju prikaže nova stranica na koju ona vodi u istom ili novom prozoru. Za spojnicu se može proglasiti i tekst i slika. Spojnice se mogu koristiti za automatsko preuzimanje datoteka, zvuènih i video zapisa. Koristi se i naziv Hypertext.
Izvor: informatika.buzdo.com

6

0   2

Hyperlink


hiperlink - Na stranicama World Wide Weba, hiperlinkovi su bojom (ili drugaèije) oznaèeni tekstovi ili slike koje kada se izaberu (obièno klikom miša) slijede otvaraju druge stranice. Hiperlinkovi [..]
Izvor: poslovniforum.hr

Dodajte značenje riječi Hyperlink
Broj riječi:
Ime:
E-mail (*izborno)

<< Hvatanje video sekvence Hypertext >>
Rječnik.com jest rječnik koji su pisali ljudi poput Vas i mene.
Molimo pomozite nam i dodajte poneku riječ. Sve vrste riječi su dobrodošle!

Dodaj značenje